sobota 26. februára 2011

Spring colors include

 Jar prichádza a spolu s nou aj nové modne trendy. Pomaly budeme zo seba zhadzovať hrubé zimné kabáty a konečne začneme nosiť letný šatník. Jar na nás pripravila opäť nejaké novinky. Možno aj vás niečo z toho osloví.
  •  Jar bude v znamení nežnosti a ženskosti prichádza čipka. Nie len ako malý detail na sukni ale ako celé šaty.


  • Jar prichádza a spolu s nou tak ako sa patrí aj dávka pestrosti. Intenzívne farby žltej oranžovej alebo aj vášnivej červenej. Isto týmto vídete z davu a každý si vás všimne.

  • Taktiež sa jar nezaobíde ani bez potlače. In budú abstraktné vzory alebo zvieracie vzory.

  • Čoskoro napadnú obchody aj tony bielej. Táto farba v človeku evokuje pocit čistoty a krehkosti. Ale aby jej nebolo moc topánky sú prijateľné aj v čiernej alebo hnedej farbe. K tomuto však už nedávajte žiadne výrazne doplnky a bižutériu.


  • Na svoje si prídu aj milovníčky nohavíc. Opäť sú tu nohavice s vysokým pásom takže vaše kríže ostanú pekne v teple. Kombinujte ich len s tenkými opaskami, ktoré môžu byť vo výrazne odlišných farbách. Najobľúbenejší strih v tejto sezóne by mal byť voľnejší cigaretový.
  • Punk si príde na svoje. Inšpirujú sa tým svetový módny návrhári. Provokujúce tričká a typický kožený materiál sú len zlomok toho, čo nám ponúka. Väčšina modelov je odetá do čiernej farby. Taktiež sú tu kovové aplikácie - pyramídky. K tomuto môžete zvoliť aj pančušky s natrhnutými očkami.


  •  Ak niekedy budete mať pocit pri pohľade na dámu ktorá bude vyzerať že sa ráno neprezliekla z nočného dresu zdanie môže klamať. Aj toto je horúcim trendom jari. Napodobeniny nočných košielok alebo aj celý komplet pozostávajúci zo spodnej nohavicovej časti a tričkového vršku.
 Fotky lookbook.nu

3 komentáre:

  1. Nádhera. Moc se mi líbí outfit na první fotce. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super inšpiráácia! A týmto ťa pozývam do svojho e-shopu:)
    http://chillycoffeecake.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť