piatok 25. februára 2011

Winter run and die

Odhliadnuc od toho studeného vetra by som povedala že už je jar. V poslednej dobe som nejako nemala čas nejaké to fotenie a príspevky. Ale teraz sľubujem že pokiaľ bude pekné počasie budem na to viac myslieť a pracovať na zlepšovaní blogu. Prijala by som aj vaše návrhy. 
Ako podľa vás vyzerá kvalitný blog?
V poslednej dobe si dosť overujem metódu čím jednoduchšie tým lepšie. Na nákupoch som narazila na pár úžasných blúzočiek. Práve do tých som sa v poslednej dobe zamilovala. Myslím, že svoj starý šatník by som najradšej predala do second-handu. Zdá sa mi byť príliš farebný. Verili by ste, že žena má každého pol roka iný vkus? To platí u mňa. Teraz dávam prednosť jednoduchým vzorovaním veciam - najlepšie sú kvety, blúzkam, sukniam a mojím obľúbeným pohodlným legínám. A tiež milujem bižutériu a la starkina šperkovnica. Proste mám pocit, že moja moda dospieva ale ja chcem ostať dieťaťom.













7 komentárov:

  1. Móóóc Ti to sluší! Tohle se mi líbí, nádherný šáteček, ta barva! A to sáčko hezky ladí s legínama, topík je v délce, jakou mám ráda, líbí se mi široký náplet:-) Prostě paráda! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. podle mě je blog dobrý a originální tím, že ho jeho autor vytváří tak, jak se to líbí jemu...
    jinak ti to moc sluší!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super bomba šálik a kabelka, pasujú k sebe a ktomu sačku. Držím Ti palce do Ďaľšej kreativity.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow! prosla jsem cely tvuj blog a tohle je nejvic "wow" a sleduju te... a jeste neco - prozrad mi, odkad mas tu kabelku????

    OdpovedaťOdstrániť