sobota 22. januára 2011

What the hell

Som nadšená. Avril Lavigne prednedávnom vydala nový debutový singel po dvoch rokov. Takže teraz si ho celé dni pospevujem už viem dokonca aj text.
Už sa strašne teším na leto. V takejto zime sa nedá vôbec niečo nafotiť a tým vás potešiť a inšpirovať. Ked si vyzlečiem kožúšok hned zubami drkocem od zimy. Tak rada by som sa odsťahovala z týchto zemepisných šírok.
Ďakujem vám všetkým za milé komentáre veľmi ma každý z nich potešil. Ale niekedy by človek rád vedel čo robí zle. Tak aj ak sa vám niečo na mojich outfitoch a blogu nepáči kľudne to napíšte. Nie som jedna z tých ktorá ten komentár vymaže. Možno sa púšťam týmto do divokých vôd. O svoj blog sa isto každá z nás usilovne stará a chce mať čo najväčšiu sledovanosť. Nie je to len o tom. Mal by si tu každý slobodne vyjadriť svoj názor ale často krát to ľudia obrátia proti vám. Neberte to v zlom ale viem, že ak niekto proti tomuto môjmu názoru stojí a povie si "čo tá o tom vie, ked bloguje len tak krátky čas" ale aj za málo času tu človek vidí kto si robí len reklamu a koho to naozaj baví.
Blogovanie je strašne nákazlivé a milujem to tu.




Betty

14 komentárov:

  1. a keď pribúdajú sledovatelia a pozitívne komentáre..hneď máš ďalší dôvod na život:)nie?!aspoň u mňa to tak je...a huňáčik-kabátik je krásny- hneď by som ťa objala:P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, také jsem ráda, když někdo řekne svůj názor pravdivě, i kdyby měl být negativní:-) Ale negaci pro Tebe nemám, sluší Ti to, osobně bych si podobný outfit nemohla vzhledem ke svým proporcím dovolit:-)) (mám na mysli krátký kabátek a legíny), ale Ty máš úžasnou postavu! Legíny jsou semišové?? Super! A moc se mi líbí botky!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Děkuju moc za milý komentář :) Ve mě ta sukně taky evokuje léto, a při latinskoamerických tancích je naprosto úžasná :)
    Moc ti to na fotkách sluší, a máš úžasný outfit, moc se mi to líbí, jednoduché a elegantní zároveň :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. sluší Ti to :-)
    A más moc hezké nehtíky!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Máš naprostou pravdu. Blog je závislost, ale ukrutná. A čím víc lidí nás sleduje, tím víc se stáváme 'komerční', to je škoda.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ježiš ten kožíšek je nádherný ! úplně jsem se do něho zamilovala !

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ten kozusok je strasne krasny a moc moc ti pristane!)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. amazing coat!
    great blog!
    loving the posts
    stop by some time xx

    OdpovedaťOdstrániť
  9. krásné fotky! sluší ti to.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. máš opravdu perfektní kabátky!

    OdpovedaťOdstrániť